Ord i regnet

Hjemme kl 2215

Oppvaskmaskinen går. Vaskemaskinen har gått. Og jeg har funnet meg en kopp krydder-te som forhåpentligvis på mirakuløst vis vil bekjempe en mindre forkjølelse. Halo? Været har vært alt annet enn oppløftende. Regn og kuling, men fikk kjempet meg til å gå en tur til butikken for nødvendige innkjøp (Melkesjokoladen var ikke en av dem), men det er jo tirsdag . . .

Dagene går og jeg konstaterer at vi er snart i midten av Mars. Det går mot vår, og det er deilig tanke akkurat nå. Jeg er enda prega av gråværet som har vært her i dag. Da er bok, sofa, teppe og te-lys godt å ha. Følelsen av at jeg ikke MÅ gjøre noe annet enn hverdagslige sysler er i grunnen god. I allefall i dag.

Ellers rydder jeg stadig. Eller flytter litt på ting. Lagrer, sorterer og kaster litt. Jeg har fått meg ny sofa. Har jeg sagt det? Den er grå og man kan sove i den. På quizen sist torsdag ble det en delt 10 plass av 16. Det er innafor, men jeg tror jeg må oppdatere meg på nyere norsk musikk. Ikke det at jeg ikke vet hvem Kygo, Alan Walker, Aurora er, men musikken og navn på låtene går inn et øre og kommer ubehandlet ut det andre øret. Im still stuck in the 90`s.

Så ellers går det ganske greit. Er litt mer rastløs enn vanlig. Tror det er fordi våren kommer snart, selv om i dag har vært gufsete høstvær. Torsdag blir det nok quiz igjen, og kommende helg har jeg ikke planlagt enda. I dag har jeg fått vite via medier i dag at NSB skal bli Vy. Jeg hadde sikkert klart å komme opp med sånt navn sent natterstid til en mye billigere penge enn hva kreative konsulenter i snøhetta tjener, men kles og logodesign er nok ikke min greie. Grønt er forøvrig en fin farge. Jeg kjenner mine begrensninger.

Men nå er det snart kveld, og jeg skal snart lete etter senga som nok er på den samme plass jeg forlot den i morges. God natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s