Et lite snev av vårfølelse

Hjemme kl 2140

Snøklokkene og krokusen titter fram. Og det er en mild og vårlig bris som treffer meg i ansiktet sammen med solstrålene tidligere i dag. I lys av den kommersielle handelsstanden stadig prøver å forføre oss med nye smaker og behov, kom jeg i skade for å kjøpe melkesjokolade med havsalt sørlandschips i. Og jeg vet ikke helt om jeg liker den. Jeg kommer ikke fram til en endelig dom. Kanskje jeg kjøper den igjen. Eller kanskje ikke. Bringebærcola var ikke en stor suksess for meg. Så jeg tror jeg går for at denne sjokoladehybriden er «brukbar» (kan gjerne serveres i mindre festlige lag)

Jeg er litt trøtt om dagene, men merker det kommer seg nå som det er lengre dager med «blålig» vårlys. Uka har gått sin seiersgang. Med innslag av litt fotball, avskjedsfest for en venninne som har flytta nordover til sunnmøre, og ellers med små innslag av «hverdagsmagi». Kaffeinntaket har gått noe ned, og blitt delvis erstattet med krydder-te. Så får jeg se. Burde finne meg en god bok, men vet ikke helt hva jeg skal starte. Krimbøker er det som tradisjonelt har fenget meg. Kanskje jeg burde dra innom biblioteket for «å gresse» i hyllene der på leting etter inspirasjon.

Ellers kan jeg komme med en avsløring som ikke er særlig kontroversiell eller spennende. Jeg har så si sluttet å kjøpe brød på den svært lokale nærbutikken. Istedenfor kjøper jeg brød på Haugli Bakeri nedi sentrum. Gode de. Men så har jeg ikke så stort brødforbruk som en middels stor familie, så jeg tillater meg å skeie ut inntil videre.

Nå har jeg to ting på programmet før jeg begynner å lete etter senga. Skal legge på nyvaska sengetøy og ta meg en god, og lang dusj på det «nye» flotte badet mitt. Ha en god uke.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s