Støv på hjernen og støv i huset

Og vi er alle skapt av stjernestøv? Men her mener jeg byggestøv fra oppussingen av badet mitt. Har tørket skap, hyller, karmer, bord, stoler og gulv i dag. Jeg er sånn passe gåen, men holdt det gående med 90 talls musikk fra Spotify. Musikk hjelper å få jobben gjort. Peace and Love. Jeg må kjøpe inn DAB radio til det nye badet. Har allerede fått stilfulle, komfortable håndklær fra Fru Lyng i hovedstaden.

Det er ellers lite nytt. Skal ha innflytningsfest fredag regner jeg med. Tenning av duftlys, taler og opplesning av festtelegrammer. Det blir morsomt. Regner med å ta fram proseccoen og duftlyset da.

Dagene går mot sommer. Sommeren går mot høst. Snart snur sola og vi kryper inn i det evige mørket om vinteren. Men heldigvis en god stund til det. Det er lørdag i dag. Cola i glasset. Fish and chips til kvelds. Ja jeg så en husedderkopp her om dagenn. Lot den være i fred. Han heter Eddy og liker fluer, samt brødsmuler fra Haugli bakeri på Amfisenteret.

Ellers går det mot agurktid. Jeg har også notert meg at det er fotball på tv, men nøyer meg med resultatene enn så lenge i de innledende rundene. Fotballen er fremdeles rund, og vagger rundt på en firkantet gressbane mot målene sine.

Jeg ser fram til ferie, men har ikke lagt noen spesielle ferieplaner. Skal se litt på flybilletter og drømme meg bort i neste uke. Tror ikke det blir så langt, men er alltid godt å komme seg litt vekk med Stordflyet som «alle snakker varmt om». Passet ligger riktignok i reisesekken min med solkrem og kamera… Men tror ikke det blir brukt i år. Solkremen litt kanskje. Hvis sola kommer tilbake. Skyene henger tungt over Leirvik nå og det er ventet regn. Men vaniljeisen står til kjøling og mamma har rensket norske jordbær.

Inntil da ønsker jeg alle en fortsatt god helg, og en «glad-mandag» hvis det er mulig. Liker ikke blåmandager selv. Dette var forøvrig mitt 180. innlegg på bloggen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s