Pause fra sola

Hjemme kl 1443

Jeg skal ikke klage. Men det er varmt. Nesten Igalo-temperaturer. Men jeg har slått opp parasollen og iskaffe er kjøpt inn på tilbud fra den svært lokale butikken. Å lage stor middag er i denne varmen er en såkalt «no go», ikke nå, og varmen gjør vel også at matlysten ikke er på topp. Så det går i enkel frokost med yougurt og musli. Hadde et lite pizzastykke til lunsj, også blir det rømmegrøt eller suppe til middag. Burde vel postet det som en egen status på facebook så folk vet hva jeg spiser. Men tenker alt er med måte. Det går vel egentlig inn i kategorien for «unyttige fakta».

Jeg burde trent. Men å låse meg inn på treningssenteret i dette været vil virke litt irrasjonelt. Tenker når det blir mer levelig temperatur at jeg tar med meg fotoapparatet i skogen, og lytter til naturen. Det kunne fristet å bade og, men vet ikke om sjøtemperaturen er noe å rope hurra for. Jeg er litt pingle sånn sett. Bader helst i sydlige strøk. Men i år har jeg ingen sydenplaner. Titter litt på restplasser nå og da, men hvorfor reise vekk når vi har syden her?

Det er tirsdag. Jeg har spilt Extra. Jeg spiller når jeg har god-følelsen inne, og i dag har jeg den, så det er bare å vente på telefon fra Hamar i kveld :-p. Jeg spiller nabolaget fast, men lotto har jeg ikke noe tro på. Et og annet flaxlodd når jeg er på reise. Tror neppe det kvalifiserer for spillegalskap.

Jeg drikker mye vann innimellom «iskaffe-slagene». Passer også på at blomstene får tilstrekkelig med vann. Solkrem med faktor 15 er hyppig i bruk, men klarer ikke sitte så lenge i sola av gangen. Veksler mellom parasoll og solskinn. Puste. Jeg er jo egentlig ikke plaget av varme. Opplevde jo 40 grader i Igalo i fjor. Det gikk bra. Spiste mye tomater med salt på, og unngikk sola midt på dagen. Aircondition er jo også en fin ting.

Men herlige dager. Du verden. Jeg kan ikke huske sist det regnet nå. Skyer er nesten et fremmedlegeme på himmelen for tida, og fullmånen skinner så fint om natten. Det er nesten så det frister med utepils i kveldssola på terassen, men for tiden har jeg ikke lyst på alkohol. Jeg vet ikke helt hvorfor. . . Men muligheten er vel stor for at jeg får ta det igjen senere. Ellers skjer det ikke så mye. Var i sentrum og fikk tak i allergimedisiner. Høysesong nå for høye nys, rennende nese og sviende øyne, men er godt hjulpen med det jeg har nå.

Badet mitt er ikke ferdig enda, men ser rørleggerbilen utenfor leilighetsbygget der jeg bor nesten daglig. Det virker lovende. Enn så lenge får jeg klare meg ved å bo hjemme hos mor. Går fint det. Er svalt inne i skyggen.

Ja. Da får jeg gå ut i sola litt til og nyte det med et glass iskaldt vann, og bare flate ut fullstendig. Er litt i «feriemodus» nesten. Bare det at jeg ikke har reist noe sted. Gradestokken viser 26,8 grader.

Ha en fortsatt fin uke. Følgende youtube-klipp minner meg om sommer og behandlingsreise for ungdom i 97, da den gikk på repeat da vi badet i sjøen fra katamaran. Høy solbrillefaktor (det skulle aller helst være Oakley blant gutta) og solkrem eller glinsende sololje. (jeg foretrakk solkrem med høy faktor). Men kjøpte meg et par «rimelige» Oakley solbriller i den lokale surfebutikken der. Gruppepress? Nei det har vi ikke sett :-p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s