Afrikavarme

Nrk-streiken er avblåst og jeg kan gjenoppta mine innlegg. Akkurat nå viser gradestokken kl 2034 : 20 grader. Det er deilig. Mai har vært ikke akkurat «mild», men ganske hot. Drømmemåned til å lene seg tilbake på terassen med iskaffe, og annet godt i glasset.

I dag begynte dagen nokså tåkete og kjølig, men etterhvert klarnet det opp. Men det førte også til at folk var litt i villrede om hvordan de skulle kle seg til jobb. Jeg har sett shorts, langbukse og til og med dunjakke i dag på morgenkvisten. Litt sånn «forvirring» i klesveien ettersom vi kan få fire årstider på en dag. Jeg hadde optimistisk kledd meg i shorts på vei til trening med en fleecejakke som jeg hengte av meg senere på dagen.

Ellers er det lite nytt under solen. Internett er litt ustabilt, men men. Snart helg igjen. Snart juni igjen. Håper varmen vedvarer litt. Med litt kaffe i koppen, og fyrstekake på si er det nå kveld, og sola forsvinner igjen, for å så dukke opp igjen i morgen. Håper jeg da. I morgen skal jeg finne fram sandalene og skal også til fotterapeut. Det skal bli godt. Jeg har gått over 10000 skritt i dag om jeg kan stole på helse-appen på telefonen. Foreløpig har jeg ingen planer for sommeren. Det er som en åpen bok foreløpig, men kunne tenkt meg å være i Oslo under priden. Det er alltid sosialt og kjekt, men jeg går ikke i paraden. Der er jeg tilskuer.

Det blir tidlig kveld i dag. Var på trening uvanlig tiden før halv ni i dag, og merket at jeg har hatt en liten pause nå. Stiv og støl alle veier. Men godt å være i gang igjen.

Ha en strålende helg i «afrikavarmen» 🙂 Husk solkrem og inntak av væske i varmen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s