25,0 grader og sol

Jeg lurer på om mai er den ultimate sommermåneden her vestpå. I dag måtte jeg gå til det drastiske skrittet å kjøpe Harmoni solkrem faktor 15 og Korres after sun (Aloe vera basert). Så stakk jeg innom den lokale, lokale remabutikken og kjøpte sommerøl fra Hansa. De whah? Så ble det ankelsokker og nye sommer t skjorter i blått fra Jack og Jones.

Rhododendroen er i full blomst, og robotgressklipperen klipper i herdig. Og endelig er Eurovision song contest overstått. Fikk med meg de meste av rare lyder… men så ikke selve showet. Har jeg rett når ESC i dag handler om sceneshow, og dels politiske debatter som kanskje sporer litt av i sosiale medier. Jeg savner Bettan og Brockstedt… og den gamle sangkonkurransen uten glitter og fjas. Men når det er sagt savner jeg Gro Harlem Brundtland og Kåre Willoch… og ser gjerne på reprisene fra politiske debatter fra 80 og 90 tallet. Men det er heldigvis ikke mest det av på fjernsynet.

Verden går videre i sin skjeve gang. Jeg er ikke ditt leketøy. (Eurovison referanse)

De fem beste ESC songene jeg vet om:

  1. Loreen – Euphoria (Sverige)
  2. Who see – Igranka (Montenegro)
  3. Alexander Rybak – Fairytale (Norge)
  4. Olsen brothers – Fly on the wings of love (Danmark)
  5. Secret Garden – Nocturne (Norge)

Det er sommer… i vest. 17 mai er like rundt hjørnet. og jeg vet hvor flagget er. Lurer på om vi får en regnfull sommer siden vi har så mye sol nå?? Vel det får tiden vise.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s