Lørdagskveld uten dagsrevyen

Hjemme hjemme kl 1845

Det er lørdag. Klokken nærmer seg dagsrevyen tid på NRK. Ikke det at jeg at jeg er klistret til tven av den grunn. Jeg har faktisk scrollet meg nedover nyhetene på sunnhordland.no, NRK, dagbladet, tv2, stord24.no og ifinnmark.no. Så jeg burde være oppdatert på det som skjer og ikke skjer.

I dag har jeg vært på dugnad i sameiget og hjulpet min mor med å gjøre klar til vår og sommer på terassen. Selv steinene fra Finnmark fikk seg en god dusj med høytrykkspyleren.

Nå er det vår og det er meldt 20 grader på tirsdag. Det er bare å finne fram solkremen med faktor 50, og kjenne osen fra tennvæske bre seg utover nabolaget, med grillmat fra COOP extra.

Jeg har vært 1 uke i Oslo. For første gang i mitt i liv har jeg vært i Nationaltheateret og sett Atle Antonsen i en handelsreisendens død… Gripende tragedie om et dysfunskjonelt familieliv. Så gikk det noen dager, og plutselig var vi på ballett. Sult og utkanten. Dette var min første ballettforestilling noensinne og jeg ble bokstavelig blåst avgårde og imponert av danserne. Ikke fordi de spradet rundt skjorteløs, men måten de beveget seg på, og fortalte historien gjennom dans og myke kattebevegelser. Men jeg foretrekker opera. Det er mer kraftfullt.

Tiden står neppe stille i den norske opera og ballett. Jeg er glad jeg fikk det med meg. En annen operaforestilling som frister meg er «Don Giovanni» i juni. Noe som ene og alene frister meg til å ta en tur til hovedstaden i Juni med Stordflyet eller med toget (NSB). Oslo er byen jeg alltid vender tilbake til…. For å besøke venner og kjære. Men jeg kunne vel egentlig ikke tenke meg  å bo der (eller??). Jeg er vel allerede nedsunket i sommerøya Stord sin lune kjerne at jeg blir her «litt til». Men å dra dit på besøk i korte og lengre perioder er helt OK. De whah?

Livet går sin skjeve gang… Livet er i vater. I balanse og mindfulness er det nye i mitt liv. Det må innrømmes at det er kanskje litt kjedelig at livet er så i vater. Ikke noen pågående kriser, ingen 34 års krise eller andre kriser preger hverdagen. Jeg lager taco om fredagene. Spiser taco på lørdagen og. Og søndagen hviler jeg. Fredagen slår morgenbladet ned i min postkasse og gir meg påfyll.

Før jeg avslutter mitt lille lørdagsinnlegg vil jeg takke alle i Oslo for at de tok tid til å møte meg for en kaffe eller utepils. Det var kult. Jeg kjenner lengselen etter oslo pulsen ta meg avgårde innimellom. Men jeg kommer tilbake. Jeg lover. 😊 Ha en god helg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s