(Kalender)bilde fra arkivet – April

De wha? Da har jeg rotet fram et april bilde og det kommer fra 2017 kalenderen min.

blogg4a

Igjen er det et motiv fra borggata i Leirvik sentrum. Det er fra klesutstillingen til Irgens. Hvor er du nå? Jeg er ikke nedtonet. Det er vår i sentrum, men likevel fortapt i butikkvinduets grunne budskap. Jeg lar det gå. Evig stillhet til dyre priser. Jeg vandrer oppover gata, og setter hjertet mitt i brann. Alle er der. Skohandler Hillestad, Irgens, Nål og tråd, Elite Foto og narvesen på hjørnet. Men likevel er jeg så lost og nedtonet. Forsvunnet blant brostein og trær i jungelen av tilbud eller kanskje mangelen på tilbud. Jeg har lyst på kake, men kringla er fremdeles konkurs. Jeg lytter til stemmene mine og går hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s