God helg på under 4 minutter

Hjemme hjemme kl 2017

Et helt symfoniorkester er på øret mitt og spiller BBC news theme. Ingen over. Ingen under. Selv om jeg ikke kan forklare facinasjonen for nyhetsmusikk. Der kom fiolinene på. Hvordan står det til der ute i verden? Jeg sto opp klokken 09 i dag og skrudde sammen et hemnes nattbord på under en halvtime. Det er ny personlig rekord. IKEA ruler.

Det er blitt fredag. For de som følger meg på Insta og facebook skjønner at vi var på IKEA Åsane i går uten å komme ut med 100 duftlys, 4 dobørster og ørten batterier… Tror vi stort sett fulgte den listen vi hadde lagd på forhånd. Jeg sitter fremdeles med de buede ergonomiske tastene mine og skribler i vei. Har nok engang lagd Taco a la piri piri som er en sterk versjon av denne noe meksikanske retten vi tilber på en fredagskveld.

Så er det helg igjen. Nok en helg. Og bare en uke før jeg drar til Bergen på fredag, og lørdagen til Oslo med full flex billetter med Norwegian. Hvis flyet er i rute vel om merke. Men det er helt vanlig lørdag på Flesland internasjonale lufthavn… Så vi får se se hvordan det fyker av rett og slett.

Uken har forsvunnet i en blanding av lilla og sorte farger. Hvor den har blitt av vet jeg ikke. Og hva fornuftig jeg har gjort er en annen sak. Akkurat nå aner jeg en gryende hodepine som jeg skal forebygge med en liten paracet. Teletubbies i mitt hode, eller kanskje drømmehagen. Og vipps har jeg svitsjet over på eurovison klassikere… Det vil si det noget spesielle bidragene som kanskje latterligjør hele konkurransen. Men fengende er det uansett. Perera  Perera .

Jeg har ikke så mange planer for helgen. Hvis jeg var ung og sprek ville jeg nok strukket meg til å være oppe til klokken 0115, men tror kanskje det toget har gått for meg. Jeg gjesper allerede, og klokken er litt over åtte, og NRK sender beat for beat i reprise. Jippi. (Og det betaler vi lisens for?). Bare en tanke. Bare en tanke og noen ord i blå. Men dette blogginnlegget har det eneste formålet å ønske folk en god helg i grunn. Og jeg må ta oppvasken etter kokkeleringa mi i kveld. Det er ikke så ille. Et triks er å ta fortløpende så det ikke danner seg et berg med oppvask av matlaginga.

God helg! Perera. Perera. A brikindans… eller noe sånt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s