Tacolørdagen er ikke over

Hjemme hjemme kl. 1825.

Det er stille i fjøset. Jeg sitter igjen med min pc utført i mineralgrå slitesterk finish i følge reklamen. Det er fremdeles lørdag, og denne gangen har jeg lørdagsfølelsen. Har nettopp spist taco, og har en øl eller to i sikte utover kvelden. Mest fordi jeg fortjener det. For den som kjenner meg, vet at jeg holder meg unna sterkere saker. Mest fordi det ikke smaker så godt, og dagen derpå blir preget av godstrafikk gjennom hodet mitt. Ingen god følelse det.

Så denne uken har vært preget av ekstensiv trening blandet med hvile og gode øyeblikk i sammen med familie og venner. I går. Til dømes. Så spiste jeg smalahova for første gang. Det ble et lite vendepunkt ettersom jeg har uttrykt meg skeptisk til denne retten, men jeg har aldri hatt en anledning til å gjøre meg opp en skikkelig mening om slik norsk tradisjonsmat. Så jeg har et åpent sinn og et åpent  hjerte for god mat. Nå skal det sies at jeg ikke hadde noen ekle innvendinge følelsesmessige utfordringer når jeg fikk hodet på tallerken. Kjøttet smakte som pinnekjøtt. Men jeg hadde blitt sterkt advart av en dedikert kompis mot å spise øyet ettersom sjelen er inni der. Jeg holdt meg til det trygge, og spiste ikke «alt» jeg fant på dette hodet. Jeg ble veldig mett, og det var en god opplevelse jeg vil ta meg videre i mitt arbeid. Kanskje jeg blir mer dristig neste gang.

Så hva ellers beveger seg inni hodet mitt. Jo det er mildt, 10 grader og jeg kjenner vårfølelsen sitre i blodet. Det er ny generasjon vår. En forsinket vår som skal eksplodere i voldsomme farger snart. Jeg er Kristian William.

Neste uke… Skjer det noe i neste uke annet enn at høyrepopulismen fremdeles vil være i frammarsj? Jeg er bekymret. Og har sittet klistret til 16 og 17 nyhetene på tv2 nyhetskanalen. Så samiske nyheter, tegnspråknytt, Oslonytt og Dagsrevyen. Og jammen har jeg også fått 21 nyhetene på øret. Egentlig er det unødvendig. Klarer meg egentlig fint med korte radiomeldinger.

Jeg noterer meg at bloggen er godt besøkt. Jeg kommer framover til å ha noen innlegg basert mer på tema, enn voldsomme glimt fra min hverdag. Jeg tenkte jeg kunne starte med «Singelivet» med endel personlige erfaringer involvert. Mitt kjærlighetsliv på Stord er omtrent like spennende som salmeboka minutt for minutt. Men merkelig nok trives jeg med et slikt liv. Selv om det er vår straks, så er det ikke slik at jeg i sommer kommer til å gå rundt giftesyk med ring på baklomma. Nei vet du hva. Men om dere som lesere har forslag til tema jeg bør bevege meg innom, så er jeg åpen for forslag.

Tacolørdagen er ikke over. Skal spise mer senere. Klokken er 1807. Det er enda lyst ute. Det er godt. Jeg burde finne meg et dansegulv, men jeg er ikke 25 lenger.

Ha en fortsatt god helg. Enten du spiser taco, pizza eller ruccola salat. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s