Straks hverdag igjen

Hjemme . Hjemme . kl 2210

Soloen er drukket opp. Det er nesten tomt for kvikk-lunsj, og bare de sure tingene av påskegodtet er igjen i påskeegget. Det er igjen klart for hverdagen igjen. Mens jeg hører på noen eurovision klassikere og skriver, drikker jeg litt cola zero. (Dog jeg foretrekker den orginale colaen). Så hva har jeg gjort i påsken bortsett fra å drikke solo og knaske på kvikk-lunsj. Jeg har holdt meg i lavlandet hjemme hos mor. Fredag, lørdag og søndag var jeg på trening. Lenge siden jeg har trent 3 dager på rad. Vanligvis legger jeg inn i en hviledag imellom. Men fikk litt «ånden» over meg, og da var det bare å kjøre på.

Som tidligere skrevet… Påsken har gått fort. I dag har jeg bare sløvet litt og lest litt bok (Den 13. Disippel av Tom Egeland). Jeg har et håp om at den er spennende nok at jeg faktisk fullfører den i løpet av kommende helg.  I dag gleder jeg meg over de små tingene. Hadde halvstekte rundstykker til kvelds med godt pålegg på, og et glass melk. Hverdagsglede. I morgen er det tid for å trene igjen tenker jeg. Det har vært nydelig vær. Sol men og litt kaldt. Snart forventes det inn litt nedbør og vi kan vende tilbake til normalen.

Ser at oppvaskmaskinen er ferdig. Det er min oppgave å tømme den. Nå går det mot varmere luftmasser håper jeg. Hadde fortjent det. Krokusen blomstrer i allefall, og det gjør jeg og. Rastløsheten dirrer inni meg, og jeg ser frem til Stand up show i Bergen 20 april og påfølgende uke i Oslo. Da blir det mye kaffe mocca på utvalgte steder. Både sitte her og take-away varianten. Inntil da får jeg lese meg litt opp til quizen til torsdag. Har fått meg med meg omgangssjuken på høyfjellet og uværet i nord. Vet ikke om det har skjedd så mye annet. Jeg har ikke nistirret på nyheter denne uken.

Jeg var på kino i går i en nesten full småsal ved stord kulturhus og så «Ready player one» regissert av Steven Spielberg. En nokså visuell opplevelse. Med jakten etter den «store premien» (arven etter spillets skaper) i et visuelt spill, engang i nær framtid. Med påfølgende drama når et stort selskap jakter på den samme premien for å bli ledende i den virtuelle verden… Men en gruppe unge dynamiske spillere tar opp kampen. Det er helt OK film, med masse referanser til populærkultur fra 80 tallet. Jeg er villig til å gi filmen terningkast 4.

Da er erklærer jeg at hverdagen kan starte. Må huske å kjøpe kaffe i morgen når butikkene igjen åpner i dagligvarenes lekne karusell. Jeg har forresten bestilt meg nytt nettbrett fra komplett.no. Samme merke som min nye pc: Lenovo. Det virker trygt.

Ha en god uke. 🙂 Livet leker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s