Er det lørdag i dag?

Hjemme kl 2200

Det er lørdag. Selv om det ikke føles slik. Men spiller det egentlig noen rolle? Ukedagene litt i surr mens jeg venter på våren. Det har vært noen fine dager med sol nå, men fremdeles kaldt. Jeg var strålende optimistisk her en dag og droppet ull longsen under jeansen på vei til trening. Det var et dårlig valg. Jeg vil ha vår. Helst nå. Men det kommer vel sigende inn noen fønvinder snart som kan fortgang i prosessen.

Jeg må tenke… Hva har egentlig skjedd den siste uken. Jeg var på Haukeland mandag på kontroll med den innvendinge metallankelen min. Legen var fornøyd med røntgenbildene og CT bildene, og ny kontroll er om 3 år. Jeg er også fornøyd. Hva jeg gjorde fra tirsdag til fredag er noe uklart, ikke fordi jeg var overstadig berusa, men jeg har vært innom trening og prøvd å ha et aktivt sosialt liv. Og innimellom har jeg gjort litt praktisk for min mor som har vært på jobb i Oslo.

I dag har det vært en rolig dag. Har myset litt på fliser og sånt på Engevik Byggsenter.  Til kvelds stekte jeg kylling som gikk ut på dato i går (Ja det gikk fint) med ris og sur/søt saus. I morgen er det planen jeg skal trene og lage en gryterett hjemme. Dagene går ja. Jeg merker jeg er sliten. Kunne trengt en Jensenseng å legge meg litt ned på. Utover det har jeg bestilt flybilletter til Oslo i slutten av April. Det skal bli sinnsykt godt å få noen dager i hovedstaden sammen med gode venner og bekjente. Kjenne oslopulsen hamre hardt i brystet, løpe etter bussen selv om neste går om 5 minutter, rave rundt i gatene på løkka med take-away kaffe i hånden, og smake den eminente «Oslobollen». Jeg gleder meg.

Så hva ellers skjer. Det er lite nytt når jeg scroller nedover nyhetsstrømmen på facebook. Listhaug er i hardt vær. Det er ryddesalg på komplett. En skiheis i Georgia har gått amok. Påskeggene og tilhørende tilbehør har dukket opp, og en og annen av mine venner har funnet øl eller vin som den korrekte drikken å nyte sola med. Og der var jammen en kvikk-lunsj og et kattebilde også. Altså lite nytt under sola.

Det er meg, radio og tastaturet i kveld. Vurderer å skrive litt videre på et pågående skriveprosjekt jeg holder på med. Det er noe med de marineblå algene jeg dekker fjeset mitt med innimellom. Neste uke håper jeg opplever som noe roligere. Jeg må ta meg tid til å ta meg noen pauser innimellom. Koble av. Logge av og sette mobiltelefonen på lydløs. Kanskje finne meg en god bok eller la fingrene gli over tastaturet – i min egen lille verden. Livet er en catwalk – gå på den! (Men husk å ta pauser og ta tilbake hvilepulsen)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s