Bilder fra Bergen

Hjemme kl 2124

Sto opp kl 0530 idag … Trodde jeg hadde god tid, men måtte på vei ut døra lete etter nøkler og lommebok som på «mystisk» vis ikke lå der de pleide. Småsprang til bussen og rakk det med 4 minutters margin. Det gikk fint på Haukeland, og etterpå ble det tid for kaffe på cafe Aura og cafe Opus. Kaldt i Bergen, men var kledd etter forholdene. Og hanskene har jeg enda i behold (har en lei tendens til å glemme de). Nå er det kveld og snart sengetid. Takk for turen. Sees snart igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s