Jeg er steinen. Du er underet.

Vi kjører en ekstra bulletin for at jeg nettopp har hørt at den første krokusen er i blomst her på Stord. Det gleder oss så meget at våren er nok på vei. Selv om det ikke føles slik… Særlig rundt de østlandske strøg av landet kan det føles slik hvor det er meget glatt og mennesker stadig er utrygg på deres is der.

Det er lørdag morgen. Kaffekoppen er fylt opp. Brillene er pusset. Jeg kan melde at torsdagens quiz endte med 9 plass av 14 plass. Innenfor vår interne målsetning om å stadig være blant topp 10. Den foregående uken har gått nokså raskt uten de store viderverdigheter. Jeg har enda til gode å se på en OL sending på fjernsynet. Jeg så noen skiskyttere i forbifarten kapre et sølv, men det var også alt.

Ellers går dagene sine vante gang. Jeg vender stadig tilbake de til de stille tankene mine, og tenker det er litt sunt. Refleksjon og ettertanke skader ingen. Det er kaldt ute. Tankene mine har frosset. Ikke godt å si hvorfor det er blitt slik. Det er muligens kaffen gjør meg ekstra filosofisk tidlig på morgenen. Hvis jeg kan smelte ditt hjerte – hvorfor føler du slik smerte?

Jeg må Definitivt slutte å høre på musikk mens jeg skriver. Og kaffen er allerede sterk nok. Hvis jeg dropper kaffen så ville ikke dette innlegget vært det samme. Men for å si det slik: en tidlig morgen er ikke det samme uten kaffe, og gjerne litt havregrøt. Satser på å trene på søndag. Det skal bli godt. Ha en fortsatt god helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s