Morgenstund

Hjemme kl 0802

Det er tidlig morgen. Det er enda mørkt ute. Har nettopp fått i meg litt havregrøt, og kaffen min er plassert en armlengdes avstand fra tastaturet. Jeg har noen dager jeg våkner rundt klokken 06, og ikke får sove igjen. Da er det bare å hoppe opp og starte dagen. Normalt er jeg et sovedyr og klokken ringer ikke før klokken 0850. Men det er også litt deilig med en sakte start på dagen. Jeg fant ut i mitt stille sinn at jeg kunne vaske litt sengetøy og slikt nå. Senere i dag er planen å trene litt.

Gårsdagens quiz endte med en 8 plass av 20 lag. Følte jeg ikke bidro med det helt store, men kunne i alle fall svare på noen kongehusrelaterte spørsmål. Fredag, og det betyr snart helg. Kan ikke si jeg har helt de store planene. Enda. Jeg lever litt «her og nå» og planlegger ikke for mye framover. Det har begynt å lysne litt ute. Det er deilig at det går mot lysere tider. Generelt sett har jeg gitt meg selv diagnosen framskreden værsjuke. Lengter etter sola og litt mer temperatur.

Jeg har notert meg at folkehelseinstituttet har gått ut og sagt at vi er halvveis i influensasesongen… Krysser fingrene for at jeg klarer å holde meg frisk. Panteautomaten derimot på den lokale remabutikken is still going strong, og jeg ble kvitt litt tomgods fra i fjor tidligere i uken. Godt med alt det lille i hverdagen som blir gjort, tenker jeg. Min andre kopp kaffe og jeg er enda småtrøtt. Jeg tror jeg enda ikke har sett en eneste OL sending fra start til mål… Jeg får med meg høydepunkter, men er liksom ikke helt revet med dette året.

Det ser ut til å bli nok en grå dag i vente, men en tynt lag snø lyser opp landskapet. Jeg får starte dagen med å hente Morgenbladet og ta meg en anelse mer kaffe. Ha en god helg når den etterhvert kommer susende mot oss.  🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s