(Kalender)bilde fra arkivet – februar

Hver måned framover vil jeg presentere et bilde fra en av mine små fotokalendere som jeg i 3 år har fått trykt opp hos Oslo Foto, og gitt bort som «julegaver». Noen av bildene kan jeg ha postet tidligere på bloggen. Jeg prøver å sette bildene i kalenderen sammen slik at de er tatt i samme måned som i fjor som i årets kalender. Men det er ikke alltid det blir slik. Hovedregelen min er at alle bilder i årets kalender skal være tatt i fjoråret som var. Alle kalenderbildene er tatt med mobilkamera, i mangel av en bedre løsning.

Månedens bilde er fra februar i årets 2018 kalender. Det er tatt før jeg gikk ombord Stordflyet på Oslo Lufthavn i februar 2017, og jeg har kalt det vinterlys. Jeg hadde da vært noen dager i Oslo. Var blant annet på opera og ellers spiste den vanlige «oslobollen» på Sagene. Tok meg også friheten til å lage en liten tekst basert fritt fra hukommelsen:

Kalender_FEB2018

«12 februar 2017. kl 1739. Oslo Lufthavn. Det å reise. Det å vente. Vente på at flyet skal gå. Den automatiserte stemmen som varsler om ombordstigning. Stemningen lettere eklektisk mens en haster mot gaten. Tilløp til kø. Men noe rastløshet i visshet om at flyet har fritt setevalg. Jeg vil helst sitte bak. Med vinduet. Presser meg litt frem på en diskré måte. Ser et crew fra et annet fly ta noen bilder gjennom de store glassveggene av himmelen som står i brann. Det er kaldt ute. Jeg stopper ved flytrappen. Tar frem mobilen og tar et bilde av vinterlyset som gir forventning om en lysere tid. Jeg fikk setet «mitt». Ingen grunn til panikk. Boarding completed»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s