Ingen blåmandag

Hjemme kl 0949

Det er mandag morgen og med økologisk kaffe i koppen har jeg fått en optimal start på dagen. Jeg har nettopp kommet fra butikken der jeg fikk tak i den «nye» melken, og frossen berlinerbolle som jeg på et eller annet tidspunkt skal ta til kaffien senere i dag. På lørdag gikk jeg og en venninne tur i Landåsen. Det var virkelig godt å komme seg ut og bevege seg i naturen. Strålende sol, men kjølig. Tok noen mobilbilder som ved et «uhell» havnet på sosiale medier. Nå skal det sies at jeg bruker facebook mindre og mindre. Er sjelden jeg tar meg tid å lese nyhetsoppdateringene. Det er noe med de stadig forfølgende annonsene, men er glad jeg av og til blir minnet på bursdager. Men selv de har en lei tendens til å gå meg hus forbi. Slik er det å ha en dansende hukommelse.

Det er fremdeles mandag. Kanskje den beste dagen i uka. Det ser ut til å bli en standardisert uke for min del. Trening, quiz og hvis det er bra vær så tar jeg meg en ny skogstur. Jeg skal også sjekke kinoprogrammet og se om det er noen filmer som frister. Forresten ja. Jeg burde tatt meg en tur til frisøren, men det er ikke «kritisk» enda. pixlr_20180205095354573.jpgKaffekoppen har fått påfyll. (Tror mandag er den store kaffedagen for meg). Morgenbladet med kunstekstra venter. Ha en fin uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s