Tid for quiz

Hjemme kl 1820

Det er igjen blitt torsdag. Denne gangen har jeg tenkt meg på quizen, selv om jeg føler jeg har bodd under en stein med tanken på de ti første spørsmålene om hva som har skjedd siste uka. Men tenker det går greit. Noe plukker jeg opp med litt rask scrolling gjennom nettmedier, og nyhetsoppsummeringene på radio. Jeg har enda ikke kommet dithen at jeg har meldt flytting til Dagsrevyen eller tv2 nyhetskanalen for å gå litt mer i «dybden». Det er alltid en krise – et eller annet sted – eller i et eller annet parti. Og jeg er ikke personen som krisemaksimerer med mindre jeg er fri for kaffe. Selv om det finnes større problemer der ute – akkurat nå.

Trompetene gjaller i mitt øre (nyhetsmusikk). Jeg burde vært hos frisøren. Det er forøvrig blitt februar. I fjor på denne tiden tok jeg meg en tur til Oslo, men nå tror jeg venter til det blir litt mer vårlig i lufta. En annen ting jeg må hensyn er den «kjedelige» økonomien. Akkurat nå kan det være litt lurt å sette slike ting på vent. Jeg tenker å trene i morgen. Men ta det litt rolig. Jeg må klare å komme meg opp av sofaen i helga tenker jeg. Kan ikke sitte å vente på at krokusen skal blomstre.

Sommeren er foreløpig ganske blank for meg. I fjor var jeg borte i 4 uker på behandlingstur i Montenegro. I år har jeg ingen planer. Men det er jo enda en stund til sommeren, men min erfaring er at opplevelser av tid kan være relative… Plutselig står en der i Sponavikjo, en sommerdag tidlig juni, og lurer på hvor vinteren og våren har blitt av. Men akkurat nå virker det som en liten evighet dithen når sludden dekker brillene dine, og du har glemt paraplyen på den lokale caféen.

Men i morgen er det fredag. Ifølge «den kompakte majoritet» kanskje den beste dagen i uka. Jeg holder en liten knapp på mandager og torsdager. Jeg er nok et hverdagsmenneske i grunn. Men for all del: God helg når den kommer (og går).

Hjemme kl 2309: Det gikk tålelig greit på quizen i dag. Halvveis lå vi på en delt 5 plass av 15 lag. Vi kjører en liten fanfare kombinert med tuba og kastanjetter… men tror vi nøyer oss med et beskjedent ding ettersom sluttresultatet ble 12. plass av 15 lag. Men dei hjelpeslause kjem tilbake – samme sted – samme tid og forhåpentligvis en bedre plassering neste torsdag.  Og med dette avrunder vi dagens blogginnlegg fra et sted på Bjelland: Jeg er Kristian William. Ha en god natt og en strålende fredag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s