Sofahelg?

Hjemme kl. 2021

Med låter fra Spotify på øret og ergonomisk buede taster på tastaturet på min mineralgrå laptop, så er det blitt kveld. Jeg har faktisk fått trent litt i dag, og det kjentes godt for kroppen. Merker det er en stund siden sist. Alt jeg prøvde meg på var bare tungt og et slit å komme seg gjennom. Men nå er jeg i gang igjen. Litt rusk i maskineriet til å begynne med, så antar jeg det vil gå bedre de neste gangene. Etterpå tok jeg meg en mocca (med krem på) på Frugård mens jeg skrev noen linjer i skriveboka mi. Hva skrev jeg på? Egentlig ikke noe spesielt, men mer eksperimentell skriving og skildringer av et bestemt miljø. Jeg sliter litt med skrivesperre, men tror det er ferd med å løsne litt.  En vag følelse iallefall.

Aloe Vera planten min har tatt «selvmord». Jeg har jo tidligere bedyret at jeg ikke eier grønne fingre. Så om den har fått for mye vann, for lite lys eller bare har gått lei av småpratet mitt er jeg ikke sikker på. Min andre plante lever såvidt. Men slik går hverdagens trivialiteter i min lille leilighet. Jeg rydder stadig, men i helga har jeg pause fra alt. Det blir sofa og muligens noe fra Netflix. Det er jo lovende at regnet skal komme. Da er det bare å krype under teppet med sjokolade fra Madagaskar. Ha en god helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s