Nok en helg

Aften. Jeg har våget å ta ned julestjerna ned selv om det er blitt noe tomt i vinduet. Den belgiske sjokoladen minker. Ettersom jeg har litt skrivesperre for tida så søker jeg inspirasjon blant poesiens verden på instagram innimellom. Ellers har jeg fått meg en bok på nattbordet som jeg kan lese i når jeg er altfor våken, og hjernen min spiller volleyball med tankene mine. Noe som skjer med jevne mellomrom. Jeg beundrer virkelig de menneskene som kan legge hodet ned på hodet og sovne umiddelbart.

Jeg kan høre hvisking i mitt hode akkurat nå. Det begynner å bli kveld. Ute er det «snøkaos». Det vil si en svært beskjeden mengde snø og passe kaldt. Jeg går og venter på influensaen skal komme, men foreløpig har jeg gått klar både av manneforkjølelse og annet grums i lufta. Jeg har en skummel tanke å begynne å trene igjen fra kommende mandag. Det tror jeg vil gi mer energi, og følelsen av å være i bevegelse igjen.

Jeg har mange blanke ark foran meg som trenger litt fyllstoff. Det vil komme, og det kan komme helt plutselig som stjerneskudd på høylys dag. Sånne ting er jo ganske magisk. Ja det går mot lysere tider, men jeg undervurderer ikke bruken av refleks på kveldstid. Det er fredag. Det er helg, men jeg slipper ikke unna hverdagens trivialiteter ettersom det er opparbeidet en liten mengde klesvask nok en gang. Merkelig det der. Potetchips med himalayasalt, noen?

God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s