Med ønsker om god jul…

Lille julaften, kl 1205

Roen kan snart senke seg. Te og vaniljekranser fra Danmark. Vaskemaskinen som går en siste gang før jeg tenker på å bevege meg i retning til min mor. Tradisjoner som opprettholdes. Trygghet. Men også savnet etter min fars bortgang er tilstede.

De siste dagene føler jeg igjen har forsvunnet i et svart hull. Sa til meg selv for noen dager siden. «Har jeg glemt noe får det bare ligge.» Jula trenger ikke være helt perfekt. (bare nesten). Har noen småting som burde vært gjort som å pante tomgods… men det kan vente. Jeg er nokså rolig og beregnende utenpå uansett. Det er noe med å stoppe tiden litt og leve her og nå. Senke skuldrene og løfte hodet.

Ellers har jeg endelig funnet meg noen nye brilleinnfatninger. (Det tok bare et halvt år). Det neste jeg bør skaffe meg er tryllestav og sette meg på toget til Hogwarts. Tror jeg får høre det noen ganger når jeg får de engang på nyåret. Men forandringer kan være kjekt det og. Man kan si at jeg er blitt litt rundere i kantene med årene.

Så hva er jul for meg? En tid for omtanke og ettertanke. Refleksjoner. Familie. Venner. Og selvfølgelig god mat i lange baner. Selv om jeg enda er litt forsiktig etter operasjonen.

Da gjenstår det bare for meg å ønske alle en fredfull julehøytid.

Kristian William

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s