Hvit postkasse

Hjemme 1736

Det er tidlig kveld og julestjerna funkler i vinduet mitt. Det er fremdeles kveld. Mørkt, og postkassen min er fremdeles hvit. I det siste har det dukket opp litt julepost i den. Det er hyggelig.

Jeg er på vei inn i et annet landskap nå – helsemessig. Fjerningen av galleblæren ser ut til å ha gått bra, men jeg er enda i en tilstand av litt udefinerte trykksmerter. Noe som også er normalt etter slik et inngrep. Men jeg er optimistisk. Og ser framover, og vet det vil bli bedre. Jeg er lettet for å si det slik. Takk for alle god bedring hilsener jeg har fått.

Hallo? Hallo? Nå er det helg og jeg har besøk fra Oslo. Det er et hyggelig avbrekk i en mørk desembermåned.

Det er ikke så lenge til julaften. Jeg har ingen store tanker om det. Annet enn at det vil bli koselig. Jeg flytter etterhvert hjem til mor noen dager og feirer jul der.

Ellers har jeg ikke vært på kino og quiz i det siste – av nevnte helsemessige årsaker. Men fra nyåret er jeg nok klar som et hardkokt egg igjen. Fra toppen av min leilighet skuer jeg mot teletårnet, og tenker at alt ordner seg med en dose tålmodighet, og at det finnes lys der det også er mørke – så lenge man skrur det på.

Ønsker alle en god helg! og fortsatt god førjulstid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s