Vinteren er kommet

Det har faktisk kommet snø, men det spørs litt hvor lenge den blir liggende. Det er kaldt og glatt, men landskapet er endel lysere nå enn før.

Jeg hadde forøvrig en fin og rolig bursdag. Min nye alder, altså 34, er et sted i «ingenmannsland» slik jeg ser det. I morgen skal jeg opereres og fjerne den problematiske galleblæren min på det svært lokale sykehuset her. Ser fram til det, men gruer meg litt også. Selv om det egentlig ikke er noe å grue seg for.

Men uansett selv om det har vært søndagsåpent i dag har jeg klart å unngå butikkene, og bare ryddet og ordnet litt hjemme. Nissene kom ut av skapet i dag… Noe de virker glade for. Alle julegavene er pakket inn, og merket. De som skulle med posten, er for lengst sendt. Jeg har bare en liten gave igjen å finne. Men det er også den vanskeligste… Vi får se om kreativiteten min kan komme fram til noe fornuftig.

Men inntil videre ønsker jeg alle en fin uke. Så skriver jeg plutselig her igjen når formen tillater det. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s