Ingen spinnville tilbud

Hjemme kl 2238

Det er fredag. Black Friday for noen med helsprø crazy tildels «spinnville» tilbud i glorete farger… Jeg har unngått kjøpesenteret i dag, og ikke latt meg fristet av salg eller tilbud, annet enn de noenlunde faste prisene på den lokale remabutikken her. Det er en måned igjen til jul, og ikke lenge til min bursdag. Heller ikke så lenge til den tidligere omtalte fjerningen av min galleblære. Det er ikke sånn at jeg gleder meg veldig til sistnevnte. Hvem liker sykehus selv om jeg har litt erfaring fra det i bagasjen min. Men det er må gjøres, og jeg satser på at jeg får det så meget bedre etterpå. Jeg har vel gått ned 6-7 kilo den siste måneden med å unngå fettholdig mat, sjokolade, chips og alkohol. Det meste som er godt altså. Det gjør ikke meg så mye ettersom jeg har litt «å gå på».

Jeg ser ut av vinduet. Akkurat nå er det opphold. I stad haglet det, og det har også tordnet i dag. En nokså normal vestlandsvinter med andre ord. Det er også en måned til jul, og juleposten har jeg igangsatt. Julebelysningen er neste prosjekt, og av og til lurer jeg DAB radioen til min å spille julemusikk. Det blir jul i år også. Ellers går dagene, noen ganger litt sakte, og andre ganger i et høyere tempo. Jeg er trøtt for tida. Litt utladet, men det er naturlig på grunn av en krevende høst, også er november en nokså trøttende måned.

Det er kveld. Senga begynner å friste meg. Det trykker litt i magen min. Men det er overkommelig. Må huske å lage en lapp til meg selv om å kjøpe lyspære i morra. Min til tider dansende hukommelse fungerer ikke uten huskelapper. Bare jeg husker å bruke dem. Jeg var ikke på quizen i går, men var forrige gang og da ble det en 4 plass av 24 lag. Rett utenfor pallen… Jaja. Gøy var det uansett 🙂

God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s