Tunge dager

Det har vært stille på bloggen en stund. Det er noe med livet som kommer susende mot meg som skinnende splintrer.

Jeg har de siste ukene og denne høsten vært nær familien grunnet min pappas kreftsykdom. Han sovnet stille inn hjemme onsdag 25.10. Sorgen er tung å bære, men minnene om en far som var der for meg vil jeg alltid ha med meg i mitt hjerte. Jeg er glad jeg har familie og venner rundt meg i den tunge tiden.

En annen grunn er at jeg midt oppi dette fikk problemer med gallestein, og måtte til Haugesund Sykehus for å fjerne steinen. Riktignok fant de ingen stein. Kanskje kroppen løste problemet selv? Dog må jeg fjerne galleblæren fordi den inneholder en «steinsamling» og kroppen klarer ikke prosessere fet mat. Dette skal jeg skje i desember ser det ut til.

Sakte skal jeg komme meg tilbake til hverdagen igjen, men vil bruke den tiden jeg trenger.

Under samme nordlys
på vidda.
Under samme midnattsol
ved samme elv.
Bølgeskvulp i takt
med minnene
som seiler videre.

Hjertevarme driver
bort mørke skygger.
Fortapt i eget sinn.
Tomrom som skal fylles igjen.
Tiden det tar. Jeg vet jeg ikke er alene. 

(foto: pappa, vest for Bømlo 2015)

blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s