Høsten er kommet – Julevarene kommer!

Hjemme kl 2152

Hallo Hallo? Dypt inni halvmørket så fyrer jeg opp pcen min siden jeg innser det er en stund siden jeg har oppdatert bloggen. Det er blitt søndagskveld, og det har vært en relativt rolig helg. Lørdag gikk jeg meg en tur i Landåsen. Det er altfor lenge siden sist, og skogslukten rev litt i nesa på meg, men det var godt å kjenne naturen litt innpå kroppen igjen, og få klarnet litt oppi hodet mitt.

Ellers har quizen begynt igjen, og «dei hjelpeslause» stiller trofast opp. Nytt denne sesongen er at det er en ny quizmaster. Han er nokså «rett fram», og vi får håpe han klarer å holde på sitt publikum utover sesongen. Uansett var det godt å være tilbake på quizen igjen. Det er noe med å få et pusterom fra hverdagen.

Jeg gikk en smule «amok» på snapchatten min på fredag da jeg så den svært lokale remabutikken hadde fått inn en diger pall med grans julebrus, samt gryteklart pinnekjøtt i disken. Jeg får den samme mentale reaksjonen hvert år og må anfekte mitt syn om at det er litt tidlig. Men jeg har lite å stille opp mot markedskreftene sånn sett. En annen ting er at jeg selv blir litt stressa. Noe som i år skyldes at jeg er noe forsinket med å planlegge julegavene, og logistikken rundt som må være klar før desembermåned. Derfor ble det et lite skippertak lørdagskveld under et planleggingsmøte med meg selv, så nå føles det ut som jeg har litt kontroll foreløpig. Men null stress… jeg er alltid litt for tidlig ute som julebrusen….

Snart ny uke og nye muligheter. Det er meldt kontroversielt godt høstvær her noen dager. Så det er bare å nyte det før regnet kommer piskende i ansiktet på deg mens en kjemper med å holde paraplyen fast. Inntil da kjører vi på med solfaktor! Ha en god uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s