En liten tekst 2

Ute av syne. Ute av verden. Ute av tid. Løper jeg og gjemmer meg. For resten av mitt liv. Kan jeg fly? Skal jeg bli? Skal jeg vinne mer tid? For resten av mitt liv. Jeg kan mislykkes, men velger å fortsette min kamp. Sakte jeg våkner. Ser fargenyansene klarere etter som dagen gryr. Karusell i himmelen. Uansett. Valgene endrer seg. Jeg har bestemt meg. Trør noen steg i riktig retning. Jeg kan fly. Tankene flyr over steder jeg aldri har vært. Det sitrer i blodet mitt. Jeg holder pusten. Ser nye steder,  løsninger og jeg bryter ut av mine lenker,  og føler meg fri, og ingenting kan holde meg tilbake. Bekymringene flyr forbi, og verden eksploderer i farger og jeg kjører karusell i himmelen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s