En liten tekst

«Jeg beveger meg inn på et fellesområde. Månen er borte. Antagelig dekket av regntunge skyer. Det dunkle gatelyset kaster sine gule skygger på asfalten. Jeg tenker. Byens melodi er stille i kveld. Folk sitter enda med rødvinen sin, og sine vorspiel favoritter på Spotify. Jeg er alene, men ikke bortgjemt her jeg står og betrakter verden på min måte. Om noen timer sover jeg i mitt nyvaskede sengetøy mens 90-talls slagerne dunker gjennom treverket på Sjøhuset. Burde jeg vært der? Svaret er nei.

Jeg puster inn i den kalde lufta, og ser ned i bakken før jeg kryper inn til tryggheten hos meg selv. Noen telys fra IKEA som dufter av døende epler og mitt eget herredømme av tanker, luftslott og i et dunkelt mørke er jeg konge av mitt eget kongerike. I de stille kveldstimer er jeg på tronen som i går, i dag og i morgen. Helt til jeg abdiserer og finner sengen. Som i går, i dag og i morgen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s