Snart nådd bunnen (i kofferten)

Hjemme. Klokken 1946

I dag lå det en pakke fra forlagssentralen (ark) i postkassen min. Da jeg var på behandlingsreise fikk jeg anbefalt «Direktøren» av Katarina Holt. Dette er årets offisielle sommerlektyre som jeg skal kose meg med framover. Jeg kan forøvrig anbefale «Svenske gummistøvler» av Henning Mankell som jeg leste ferdig i Montenegro.

I går klokken 1525 landet jeg og familien på Haugesund Lufthavn etter noen flotte dager i Finnmark. Hyggelige familiegjensyn og god mat, samt godt vær og noen myggstikk (de klør!) preget dagene. Takk for turen og på gjensyn.

Ellers er det godt å være hjemme. Det har blitt reising denne sommeren. Nå føler jeg for å parkere kofferten for en stakket stund, og la vaskemaskinen kjøre sitt eget løp. I dag har jeg lett etter inspirasjon til dagens blogginnlegg blant sosiale medier, men har liksom ikke funnet noe i hverken den forfølgende reklamen eller vin i solnedgang.

Kofferten er (nesten) tom. Vaskemaskinen er full. Og jeg er litt tom. Trenger noen dager hvile nå, men til nå har sommeren vært full av gode ting og minner, som innkapsles til å tas frem i en fuktig, kald vinter.

Jeg har gjennomført 4 ukers behandlingsopphold i Montenegro, vært i finnmark og landet med begge beina godt plantet på bakken.

Dagene framover ja… Jeg har ingen planer på stående føtter. Annet enn at jeg har en lengsel etter risgrøt med sukker, smør og kanel i morgen med et glass solbærsaft. Og kanskje har jeg da nådd bunnen i kofferten, og stuet den vekk i garderobeskapet. Har faktisk litt lyst å reise igjen, men det får vente litt. Rastløs sjel fanget i en «gammel kropp». I mellomtiden for jeg ta frem ingeførølen, tax-free sjokoladen og la tankene vandre fra Igalo’s strandpromenade, via stjernebaren til det dramatiske landskapet ved Hamningberg til tonene av bekymringsløs 90 talls musikk.

God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s