Momentum

Hjemme kl 0034

Da var jeg endelig hjemme fra 4 ukers behandlingsopphold i Igalo, Montenegro. Var godt å kjenne den friske norske lufta igjen, og gleder meg til å legge meg i rene sengklær, og så forresten at det lå en melkesjokolade på puta mi. Tusen takk mamma. Er godt å være hjemme igjen. De siste dagene har gått fort. På tross av usikkerhet om flyet fra Tivat kunne bli forsinka grunna de mange skogbrannene der nede. Men vi kom oss hjem, nesten på rutetid. Etter litt tråkking i taxfree himmelen, henting av bagasje og mer tråkking inni på gardermoen var det på tide å si farvel til medreisende. Takk for turen igjen. Flyet landet før rutetid på Haugesund, og det føltes godt å trå inn dørstokken hjemme. Har hatt noen fantastiske gode uker i Igalo, men samtidig er det godt å være hjemme.

Mandag var det avslutningsfest og til den anledningen skrev jeg og fremførte et lite dikt som er beskrivende for en helt vanlig dag for meg med behandlinger (litt redigert):

«Momentum»

(Kl 07) Klokka ringer
føler meg helt topp
i det jeg spretter opp
Hvitt brød til frokost i 4 uker
røyner på
Norsk fjellbrød – kom nå!

(Kl 0830) Fysioterapeutens blide åsyn
Is it difficult? Is it hard?
Jeg grynter.
Tanker i mitt stille sinn
Dette skal jeg klare!

(Kl 0930 Basseng)
One-two-three
Grasisøse bevegelser
virvler i vannet
Jeg gjør en piruett.
Momentum. I sakte fart.

(Kl 11 Boblebad)
Is the water okay?
Jeg nedsenker mitt legeme
i min tenketank
Lyseblått badekar fra en svunnen tid
Tankene flyter
Boblene kiler

(Kl 12 undervannsmassasje) Is it good?
Terapeuten vifter med slangen
Snart er dagen slutt
Jeg kan snart sove
eller la meg grilles på taket

(Kl 2130 «Nær nattklubb opplevelse»)
(men det ble ingen svingstang på meg og min venn)

(Kl 22) Klamt laken – snart god natt

Farvel Igalo. Håper vi sees igjen
________________________________________________________________

Avslutter dette innlegget med Rambo Amadeus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s