Nedtelling

Igalo kl 2156

Jeg kikker stadig lettere oppgitt på det som skal ned i kofferten og det har ikke helt gått opp for meg at jeg skal hjem på tirsdag. Men når jeg tenker meg godt om så skal det bli godt å komme hjem til norsk fjellbrød og makrell i tomat. Ja jeg innrømmer det… jeg er gått litt matlei. Høydepunktet rent gastronomisk har vært biff eller spagetti på romana i helgene. Og jeg må ikke glemme den fantastiske spekeskinkepizzaen restaurant divan i mostar eller ferskt bakverk i trebinje.  Selv om maten på instituttet ikke går under kategorien som mest spennende, så er den iallefall blitt bedre siden sist jeg var her. Jeg er blitt nokså lei av hvitt brød med ost og servelat med en dæsj tysk smør under. Nevnte jeg de magiske tomatene med salt på? Gleder meg til en real fiskemiddag hjemme ja.

Alt dette matpratet har gjort meg litt sulten. Sitter her med en bitteliten pose chips og et glass fanta. Oh happy days. Det er varmt ja. Min kjære mobiltelefon går stadig varm og tastauret forsvinner stadig når jeg skal skrive melding. Har vel restartet den noen ganger ja. Vurderer faktisk kjøpe meg en klokke som varer i 6 dager bare for å få brukt opp litt euro. Flust med såkalte merkeklokker på strandpromenden populært kalt stripa. Får se. Ellers har det ikke blitt særlig med shopping… rent budsjettmessig er jeg godt innenfor. Ingen røde tall på nettbanken. Det er ikke alltid det har vært slik

Jeg er tom for snus. Og for å døyve angsten etter niktotin har jeg gått over til kriserøyking, (Beklager mamma). Men jeg lover dyrt og hellig at det blir det en slutt på når jeg ankommer oslo lufthavn. Rent prismessig ligger en 20 pakning på 17 kroner pakka her. Det er jo råbillig. Men det rettferdiggjør vel ikke min ekstensive kriserøyking. Det var disse lastene… hadde jeg hatt rygggrad hadde jeg nok unngått å kjøpe snus på taxfreen på hjemturen, men jeg er altså ikke helt der.

Jeg hadde i dag avsluttende legeundersøkelse. Legen var fornøyd og jeg var fornøyd. Blodtrykket har gått ned og leddene er fine, samt at psoriasisen har blitt bedre. Målene er oppnådd. Jeg titter enda på det som skal trykkes, stappes ned i kofferten. Sukk. Et veldig fint opphold går mot slutten. Det er varmt. Det har vært opp mot 40 grader i dag. Men det plager meg ikke. Har vært godt for meg, selv om det til tider renner strie bekker av svette fra meg  når jeg utsetter meg for sola. Vannfast solkrem er nødvendig. Kjører vel på med faktor 10 de siste dagene nå på eget ansvar.

Norsk fjellbrød  ja. Mhmm. Men skal gjøre mitt for å nyte de siste dagene. Det handler jo også om egen helse og velvære. Tenker det blir en biff ute i helgen og en alkoholenhet av noe slag. Fordi jeg fortjener det. Tomater med salt på?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s