Søndagsstatus

Hjemme. Kl 1642.

Det er offisielt. Jeg har ikke klart å holde meg unna snusinga, men trøster meg med at jeg snuser mindre enn tidligere. Done deal og ferdigsnakka. 😉

Kofferten står nå ut i gangen og foreløpige prognoser viser at den veier 15 kilo. Det er godt innafor. Når jeg ser på pakkelista ville jeg trodd den skulle veie mer… Men små hverdagsmirakler kan inntreffe tydeligvis. 

Så hva nå? Skal støvsuge og vaske litt gulv. Burde egentlig gjort det før jeg skal på McDonald’s med H og T, men er ikke tid for det nå. Satser på at litt sukker og fett gir ny giv. Utskeielser på en søndag 😉 

Jai 🙃 Er fortsatt i rute. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s