Crosscheck

Hjemme. Klokken 2235.

Ofte gjør tankene mine store sprang fra det ene til det andre. Da er det godt med litt struktur, og lister kan være en god ting. Har akkurat revidert pakkelisten og testet kofferten. Alt er som det bør være. Nå har jeg noen dager før jeg reiser til å la roen senke seg litt. Jeg skal ikke legge skjul på at det er stressende å reise. Gardermoen betyr kø gjennom sikkerhetskontrollen, kø i taxfreen og kø generelt. Da er det godt å ha litt musikk på øret, og sette seg ned og se på andre stressende reisende som haster avgårde til gaten sin med baguett i hånda, flagrende vesker og taxfree poser med Biotherm fuktighetskrem og canadisk whisky alt ettersom hva som passer.

Jeg liker å ha god tid. Jeg ser ingen grunn til å løpe mot gaten mens jeg ser på klokka. Tidsplanen er satt og alle lamper lyser grønne. Sist jeg personlig sjekket værmeldingen lå temperaturene i Igalo opp mot 30. Det skal gjøre godt for huden og leddene mine.

Så var denne listen. Crosscheck, sleep, eat and repeat. Hårvoks må jeg ha ser jeg… og vaskemaskinen er snart ferdig. Har blomstene fått vann. Ja. Og jeg burde drikke litt vann. Slitsomt dette 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s