Ellers da?

Hjemme. Tirsdag. Kl 2140.

Jeg sitter her med en kopp te. Neida nå skal det ikke komme en redegjørelse for hva slags te jeg drikker… Listen med innkjøp før reisen min blir stadig mindre. Bare småplukk igjen. Så jeg kan egentlig senke skuldrene litt, men får jeg det til er et godt spørsmål.

Jeg syns sommermånedene og dagene som hører til går ganske fort. Vaskemaskinen går. Det må jeg ikke glemme. I helga så jeg filmen Lion igjen, og filmen The man who knew infinity. Begge kan anbefales. Jeg så jo også den nye Alien (Covenant) på kino for endel dager siden. Grei skuring og terningkast 4. I dag er det overskyet og det har regnet litt. Lufta er frisk, og blomstene mine er fornøyd med vannet de har fått.

Og når jeg tenker meg om. Er jeg ganske fornøyd jeg og. Jeg er iallefall i rute. «Null» stress. Foreløpig ikke enda iallefall. Men dagene går jo sin gang… senke skuldrene litt 🙂

pixlr_20170606211913118[64]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s