Siste quizen på en stund

Arena kl 2225 Applausen ville bare ingen ende ta. Sverre takket av som quizmaster etter 11 år, og stemningen var trykkende. Laget dei hjelpeslause hadde sjølvsagt ordnet avskjedsgave, og faktisk husker jeg ikke selv hva plasseringen ble til slutt. Denne siste quizen med Sverre og denne siste quizen for denne sesongen. Jeg regner med dei hjelpeslause sees igjen til høsten…

Hjemme kl 2317

På tross av 3 øl på quizen, så hadde jeg klart å styre unna snusen også denne kvelden. Jeg kjøpte en Solo på Essoen før T kjørte meg hjem. Det var en vanlig kveld. Litt uvanlig på et vis. Jeg innså nå at quizen hadde en lang sommerferie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s