(farge)bilde fra arkivet

ukasbildeapril06

Oi! Jeg har postet et fargebilde. Jeg får innimellom beskjed om at jeg burde vært mer glad i farger, enn gråtoner. Men nå er det vel slik at svart/hvitt bilder tiltaler meg mer, enn farger. Men noen bilder må være i farger føler jeg. Slik som dette.

Dette er tatt på en studietur i oktober 2006 til Budapest. Jeg er ikke sikker, men akkurat dette bilde tror jeg er fra et marked i Szentendre, litt utenfor hovedstaden. (Kamera 350D).  Det var en flott og lærerik tur med mange kulturelle innslag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s