En varm kaffe å holde i (2)

– Og et flaxlodd på tørk . . .

«Jeg var ikke overrasket. Jeg hadde akkurat logget inn i banken for å sjekke finansene. Det hadde ikke gått særlig mye penger i Bergen i dag heller. Som forrige helg var det både regntungt og vått. Og vinden gjorde at paraplyføring ikke kunne anbefales. Jeg hadde på en regnfrakk, men burde vel strengt tatt hatt hele «vestlandsuniformen» på med regnbukse og muligens en veldig, veldig gul sydvest. Men det gikk greit. Ble litt våt på låra ettersom jeansen trakk til seg vann som møll som trekkes til det vennlige lyset fra «månen». Etter at H hadde gjort seg ferdig med sin business på elite foto spiste vi et gastronomisk måltid på Burger King. Hjertet mitt gjorde et lite ekstra hopp av den ikke så altfor sunne maten, men det var liksom lørdag. Og i følge H var milkshaken bedre enn den vi får på Burger King på Stord. Det var unødvendig med andre utskeielser tenkte jeg inntil vi fant ut vi skulle gå på Starbucks. Nok engang i det Bergen var i ferd med å stenge vandret vi ut i regnet som slo mot oss som en kald foss. Etter å stoppet på Norli på galleriet 2 minutter før stengetid så  «snublet» vi over Starbucks kaffe i neumanns gate. Ikke det at kaffien er så fantastisk god, men kaffe moccaen med mørkbrent espresso er noe bedre enn den som serveres på det lokale trakteringsstedet her (les frugård). Dessuten var det godt å ha noe varmt å holde i på vei tilbake til bilen som for anledningen var parkert i bygarasjen. Og som sist lørdag: Et par timer senere var jeg kommet hjem. Jo jeg kjøpte et flax lodd i Bergen, men det henger nå på tørk på badet. Enda uvisst om det kanskje er en liten småpremie å hente der. Det får bli søndagens spenningsmoment.

Over til kinolerretet. I går var vi forresten på filmen La La land. Og det var mye «La La», dans og romantisk Hollywood svermeri. Det er kanskje ikke en film som setter seg eller som strengt tatt er nødvendig å se igjen. Men summen av musikken, vakker filming, godt skuespill, dans og den noe skjøre historien gir jeg terningkast 5 for. En litt annerledes film, men også underholdende på sitt vis. Hvis man heller vil ha tettpakket action kan en jo se John Wick chapter 2 der man nesten får inntrykk av at halve New York er snikmordere. Personlig syns jeg det var litt «over the top» med skyting, men så er ikke action helt min sjanger. Men jeg ga filmen en sjanse og så film nr 1 ganske nylig også. Grei «skuring», terningkast 4.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s