Oslo puls

Har hatt noen fine dager i hovedstaden. Høydepunktet var La Cenerentola på den norske Opera. Fantastisk opplevelse.  

Ellers mye sosialt, kino (kings Bay, terningkast 3), kaffe og Oslo boller. 

Takk for turen. På gjensyn. 

«Jeg sitter på 37 bussen «hjem» til M. Damen ved siden av lukter av blomster fra en svunnen tid av typen fransk parfyme. Bussen er full. Folk skal noe. Enten hjem eller søke tilflukt i et lokalt kjøpesenter før stengetid. Bygningsfasader glir forbi. Himmelen reflekteres i de polerte glassflatene. Jeg hører egentlig ikke hjemme her. Pulsen min slår litt fortere her enn der hjemme på stord. Jeg har Oslopuls. Her og nå. Og gleder meg over det så lenge jeg er her.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s