Midnattstimen

Denne uken har forløpt nokså rolig. I går, fredag den 13ende, var jeg og H på skrekkfilmen «The autopsy of Jane Doe» på Stord Kino. Kort fortalt handler den om obduksjonen til et ukjent kvinnelik fra et åsted med flere drepte. Det er en mørk og stormfull aften når liket blir brakt inn og Tommy Tilden (Brian Cox), og sønnen Austin (Emilie Hirsch) som er privatpraktiserende patologer, får i oppgave til å finne dødsårsaken til neste dag. Hun har ingen synlige merker på kroppen, men den innvendige obduksjonen viser tegn til bisarre skader. Sviktende belysning, tordenskrall og dunkle mørke korridorer setter stemningen for filmen og dens videre progresjon. Mystiske ting begynner å skje etter hvert som de avdekker skadene til «Jane Doe», og filmen tar i bruk velkjente sjangergrep, og vil få deg både skremt og «underholdt». Det er absolutt ikke en film for sarte sjeler. Her er nærbilder av indre organer og elementer som for noen vil være frastøtende for noen. Men alt i alt en god film innenfor sin sjanger, godt spilt av hovedrolleinnehaverne og forøvrig regissert av nordmannen André Øvredal : terningkast 5.

Ellers da?

Det nye året har startet rolig. Jeg har kommet i gang med trening etter julen, og dagene går sin gang i 2017. Jeg har pakket bort julelysene på terrassen, og nissene er på vei inn i skapet. Merker det er blitt litt tomt nå etter jul, og jeg lurer litt på om det nye året har startet. Men det kommer seg nok etter hvert. Tålmodighet er mitt mantra for januar når det gjelder det meste. Jeg er KS. Det går mot lysere tider. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s