Godt nytt år!

Kjære alle sammen

Uti den store verden har året vært preget av blant annet terror, doping, Brexit, Trump og en rekke dødsfall innenfor kjendiseliten i kultur. Selvfølgelig er dette trist, og man kan kanskje sette strek over 2016 og håpe at 2017 blir bedre sånn sett. Jeg er født optimist, men er også realist, så jeg tør neppe spå hva som kan ventes inn i det nye året. Men jeg håper selvfølgelig at 2017 blir et godt år for meg og for mange andre.

Når jeg ser tilbake på året som har gått og det som har foregått i min personlige atmosfære så har 2016 vært et krevende år. På denne tid i fjor gruet jeg meg til ankeloperasjonen som jeg hadde 11 februar ved Haukeland. Tålmodigheten min ble satt på prøve under opptreningsfasen og jeg var glad da jeg i sommer kunne kaste krykkene, og gå normalt igjen. Operasjonen har vært vellykket. Min elektriske rullestol har ikke vært bruk siden i sommer, og jeg går mye uten de smertene jeg hadde før operasjonen. Og jeg ser fram til å ta nye steg i det nye året, og ser også fram til behandlingstur til Montenegro i juni.

Jeg skriver ikke så mye om familien min. Men de støtter meg og trør til når jeg trenger en hjelpende hånd. Jeg og søskenebarnet J mitt har pusset opp gangen, og uteterassen har fått et kraftig løft. Det har også vært et år med sykdom i familien, men vi er sammen om alt, og tar de utfordringer som måtte komme. Min mor og far er verdens beste foreldre.

Jeg setter også pris på de mange vennene jeg har og hyggelige pratestundene jeg har hatt med de. Enten det foregår under turer i Landåsen, i en koselig peisfyrt stue eller i bilen til H, eller over et vennlig oppgjør i brettspillet Settlers. Mange kinobesøk har det blitt og utallige kopper veldig god kaffe fra Circle K.

Jeg har også mange venner/familie rundt omkring i landet. Jeg føler litt på at jeg ikke har fått besøkt de, men telefon og internett (verdensveven) gjør avstandene kortere. Jeg er glad i dere. Jeg satte pris på å få besøk under bursdagsdagene mine, og den ferien jeg hadde i Oslo i sommer var viktig for meg. Jeg håper at jeg i kommende år får reist litt mer.

Det kommende året tror jeg ikke vil bli så utfordrende som dette året har vært. Kanskje jeg får lent meg tilbake litt i en solstol i Montenegro og slappet av mellom behandlingene. Jeg har flere prosjekter på gang. Jeg har begynt å skrive igjen under arbeidstittelen «Tiden det tar». Sistnevnte er et langsiktig prosjekt som skal gå over flere år. Jeg håper også dette blir året jeg tar flere bilder – både analogt og digitalt.

Jeg tenker å forsøke å komme meg litt ut i jobb, og se om jeg kan gå litt ned i vekt. Men jeg har ingen nyttårsforsetter. Jeg anser nyttårsforsetter som kontraeffektive.

Familie og venner vil alltid være viktig for meg. Glad jeg har dere.

Til slutt vil jeg si meg fornøyd med det jeg har. Og ser fram til et nytt år med nye muligheter og utfordringer. Ha et godt nytt år! Fordi det handler om mennesker.

— Kristian William

Jeg vet jeg ikke er alene
Denne natten varer ikke evig
Men vi er sammen om alt og ingenting
Jeg vet jeg er ikke alene

2016 bedre enn sitt rykte (bt.no)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s