Quiz og komledag

Altså torsdag. Klokken er 2102, og begge deler har jeg gitt avkall på. Følte meg litt sliten og uopplagt i dag. Jeg var oppe klokken 09 og har sett utallige episoder av farmen fra opptak, mens jeg klippet snøkrystaller i papir. Tror det ble 14 til sammen.

På søndag var jeg og så filmen «Inferno». Kort fortalt er det en «videreføring» av Da Vinci koden, samt engler og demoner, udødeliggjort av forfatteren Dan Brown. Selve plottet denne gangen (Spoiler alert) er å redde verden fra et virus, gjennom den velkjente «Søk og finn» taktikken til Robert Langdon gjennom ulike obskøne ledetråder, fremdeles glimrende spilt av Tom Hanks. Jeg tør vel påstå at foruten om god reklame for byene Firenze og Venezia, så er filmen hakket bedre enn de to foregående. Jeg gir terningkast 4.

Ellers er det lite som kretser i omløpsbane for tida. Jeg har begynt den nøysommelige innpakningen av julegaver. Jeg har fått forseglingslakk og silikonkluter i hus til julekorrespondansen. Og jeg har fått i hus svart hvitt hvitt film til et gammelt Pentax me kamera. Men det å jobbe analogt blir en utfordring, men spennende. Kameraet er rengjort og klart. Og nå er det bare å jakte på motiv i høsttåka. Søk og finn…

Hva jeg skal med snøkrystaller i papir. Åh det er et designelement på årets julegaver. Nok å ta seg til med andre ord. :-p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s