En liten oppgradering

Det er en forholdvis rolig lørdagsaften. Teen er trukket. Maten er i magen, og septembermåneden har passert altfor raskt. Dagene har forsvunnet i en mørkt hull, og jeg er nesten litt usikker på hva jeg har bedrevet denne måneden. Jeg mener å erindre at jeg så filmen Løvekvinnen, som forøvrig kan anbefales sterkt. Jeg har og vært på danseforestillingen Norr – da gudane breaket. En breakdansforestilling av gruppen absence om de norrøne gudene. Veldig bra. Også har jeg pusset opp gangen min sammen med søskenebarnet mitt. Ikke helt uventet ble gangen skygrå, listene hvite og skyvedørsgarderoben tapetsert. Kanon!

Det er begynt å bli mørkt tidligere. Det gjør meg rolig. Jeg har alltid en tanke om at natten beskytter oss. Dagen føles så hektisk. Tempoet er annerledes om kvelden og natten. Det er litt deilig.

Ankelen min er veldig bra nå. Jeg tenker at jeg må begynne å trene litt mer jevnlig fra og med neste uke. Høsten er en god tid til å forandre rutinene mine. En mindre omorganisering kan jeg ha godt av på flere ting.

-KwS –

Bilde: Gangen min som fikk seg en liten oppussing 🙂

gang

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s