Status: Hva nå

Jeg har for lengst pakket meg inn i ullgenseren som er vasket på ullprogram i min nye vaskevaskemaskin. Etter en noe hektisk helg er det igjen en ny uke. Ting begynner å vende tilbake til «normalen». Jeg har fått meg noen planter på terrassen jeg kan snakke og stelle med. (Det kan bli spennende, for jeg eier ikke grønne fingre) Og terrassen er også blitt malt. Som alt annet her nå lengter en etter sola. Det gjør solbrillene mine også.

Merkelig det forresten. Når jeg ser de siste blogginnleggene mine så har de en lei (?) tendens til å handle om været- Enten det er halvskya, vinden, regn i vente eller mangel på sola. Alle snakker jo om været. Enten man har satt seg inn i et hjørne og er kraftig værsyk, eller det plutselig kommer sol og alt skal skje på engang.

Om to ukers tid skal jeg på kontroll på Haukeland med den opererte ankelen min. Alt tyder på at operasjonen, opptrening og alt annet gøy i etterkant har gått fint. Jeg er i alle fall veldig glad for at jeg kan gå uten smerter nå. Og snart er vaskemaskinen min ferdig. Det er noe med disse hverdagens små magiske øyeblikk :=) Hva nå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s