Bilde fra arkivet

blogg_vindu2

Hvor: København, tatt fra den sorte diamant. (det kongelige bibliotek), september 2006

Kamera: Canon 350 D.

Dette er  et av mine favorittbilder jeg har tatt, som jeg har fått forstørret og innrammet en del. Det ble tatt på en studietur til Køberhavn da jeg gikk på bibliotek og informasjonsvitenskap ved HiO (Nå HiOA, høgskolen i Oslo og Akershus). Bildet viser gatelivet reflektert på en glassvegg og er full av små detaljer som man oppdager jo lengre man ser på det. Jeg har bare kalt bildet «Gateliv i Køben».

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s