Sommer?

DSC_0044_20160622184904720

Selv om skyene henger tungt over stord, så har vi i det minste et tosifret, men lavt tall på gradestokken. Det er onsdag, og livet går framover. Min opererte ankel er stadig bedre, og jeg har mer eller mindre kastet krykken, og fått oppfordringen fra min fysioterapeut om å gå i ulendt terreng. Gjerne utenfor stiene. Men jeg har enda ikke løpt til skogen, men det kommer. I promise.

Som dere ser av forrige post har jeg vært i Oslo i 2 uker i juni. Besøkt venner og kjente, og kjent på byens puls som går litt fortere enn her på Stord. Det er stadig noe å ta seg til i storbyen, men holder meg mest i bydelene og unngår folkemengdene i sentrum. Nå skal det sies at jeg ved to anledninger var på kontraskjeret for å se på EM. Sosialt og god stemning. Fotballen er fremdeles rund og bølger fram og tilbake på banen. Motstykket til dette var utendørskonsert med Oslo Filharmonien på Myraløkka, med påfølgende sen søndagslunsj på sagene lunsjbar. Så fikk jeg med meg årets prideparade siste helgen før jeg dro avgårde med Stordflyet. Men jeg kommer alltid tilbake.

På stord er pulsen betydelig lavere. Jeg går stadig og rydder i noen småting. Regner med det blir noen dager med stoisk ro på hytta på Bømlo med bok, sjø og nytraktet kaffe. Hvis det mot formodning kommer en skikkelig hetebølge, så kanskje jeg skyller føttene i litt friskt sjøvann.Solkremen er iallefall i beredskap.

God sommer. KwS

(Bilde ovenfor: Tjuvholmen, Astrup Fearnley Museet, redigert)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s