Fra arkivet: Inspirasjonsjakt

Et snev av panikk. Jeg hadde glemt inspirasjonen, men det var kanskje motsatt. Inspirasjonen hadde glemt meg. Det hele var tragisk og ubeleilig her jeg satt foran min bærbare datamaskin, og prøvde å skrive noe fengende vakkert som ville få meg til å klappe heftig og begeistret. Slik gikk det bare ikke. Var dette alt jeg kunne få til. Riktignok var det sent, men ordene var verken åndfullt eller vakkert. Kanskje jeg hadde glemt inspirasjonen et sted hvor pepperen grodde. Ute av huset. Ute av sinn. Ute av tankene mine.

Så la jeg meg på senga. Søvnløst i påvente av ny inspirasjon. Nye ideer. Så lar jeg samtidig meg overtale til å skrive noe så banalt som dette. Jakten på den store inspirasjonen, som enda ikke er blitt funnet. Men som kanskje kommer. Jo den kommer nok. Jeg er frustrert, men ikke bitter. Jeg vet den kommer på de mest banale tider på døgnet og i de mest merkelige situasjoner. Jeg må bare vente og leve livet.

(denne teksten er fra arkivet mitt) – KwS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s