Den lille utflukt

12509896_10153178263532511_2995684443604828537_n

For noen dager sida. Torsdag. Kl 1440. Mr C Frisør og Import, Bjølsen.

Litt uvant kort på håret. Kanskje jeg skal være mer konkret når jeg sier «en del kortere». For hva er en del? Det er som jeg skulle sagt «en tanke kortere»… Samtidig så lurer jeg på hva C egentlig importerer. Men det forblir et av byens små mysterier.

Torsdag. Kl 2213. Rockefeller. Oslo Sentrum

Stappfullt. Rockefeller skalv av Lars Vaular eksplosive rap-tekster på erke-bergensk. Han «eide» scenen. Rockefeller dirret virkelig den kvelden. Alt bivånet fra gode plasser på galleriet. Terningkast 5.

Fredag. Kl 1134. Nord og Natt, Tøyen

Lunsj med A og E. «Her var det koselig», understreket jeg. Jeg hadde bestilt fjellklassiker og var ikke særlig skuffet. Søtsakene etterpå var det ingenting å si på heller. A var særlig fornøyd med skillingsbollene. Nord og Natt fortjener en liten stjerne i boka mi.

Kaldt ute!

Fredag. Kl 2114. Hos A. Jeg tar bilde av en taklampe. (Ukas bilde).

DSC_0751

Lørdag. kl 18-2115- «Ulysses vender hjem», Operaen

Jeg oppdager til min store forbauselse at de selger ost i Operaen. Og at forestillingen ble avsluttet med minst fem minutters klapping. Etter min mening hadde det holdt med 3 minutter. Men for all del. Det var fortjent.

Mandag kl 18. Klovneflyet (DAT) fikk meg hjem igjen. Borte bra. Hjemme best?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s