Bilde fra arkivet

ukasbildeokt20

Hvor: Den sorte diamant, København, September 2006. Canon 350D

Har hentet fram et bilde fra innsiden av den Sorte Diamant. (Danmarks nasjonalbibliotek og Københavns universitetsbibliotek) Det er tatt under en studietur i Danmark og et besøk ved nasjonalbiblioteket var da en selvfølge. Atriets glassfasade veier 1 tonn per meter og bæres av en stor stålkonstruksjon, og biblioteket er virkelig et arketonisk flott bygg som ligger på Slotsholmen i København. Visjon: (fra Rammeavtalen): «Det kongelige bibliotek bevarer fortiden, indsamler og beriger nutiden og forøger sin verdi for mennesker, forskning,uddannelse og samfund i framtiden».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s